Kallelse till årsmöte

Plats: Åskars, Norra Esplanaden 14, Tierp

Datum: Måndagen den 12 mars

Tid: Klockan 19.00

Så är det åter dags för årsmöte i vår förening. Vi satsade rejält under det gångna året, och kan därför se tillbaka på ett lyckat jubileumsår med mycket uppmärksamhet och många medverkande.

Det politiska arbetet fortgår oförtrutet i kommunfullmäktige, landsting och andra sammanhang där vi har representanter. Vi kan glädjas åt en stark ställning i Allians för Tierp, där samarbetsklimatet är gott. Vänstermajoritetens skattehöjning med 40 öre, understryker vikten av fortsatt idogt arbete för att få ett maktskifte till stånd i kommunen.

Läget i kommunen kommer även att vara ett fokus för vårt årsmöte. Vi har nämligen bjudit in den nya kommunchefen Yvette Axelsson, som kommer att tala över ämnet:

Framtidens utmaningar för Tierp.

Till detta kommer förstås sedvanliga årsmötesförhandlingar. För att stå bättre rustade inför valet 2014, föreslår styrelsen att medlemsavgiften för 2013 höjs med 25 kr till 250 kr. Om detta beslutar årsmötet, och du som medlem har självklart en röst.

Föreningen bjuder på enkel förtäring i samband med årsmötet. Ta gärna med dig en anhörig, eller någon du känner som sympatiserar med oss!

Hjärtligt välkommen till årsmötet!

Per Davidsson

OrdförandeInga Kommentarer.

Skriv En Kommentar